AndLight is de toonaangevende verkoper van ontwerplampen en met onze pure focus op lampen, hebben we een uniek platform gemaakt voor verlichting. AndLight is gevestigd in Kopenhagen en biedt sinds 2007 verkoop en consulten aan mensen die op zoek zijn naar ontwerplampen voor thuis.

Oprichter van ANDlight

Lukas Peet & Caine Heintzman

De meeste door ANDlight ontworpen werken staan ​​dicht bij het leven en hebben een uniek artistiek gevoel.

Met zijn organische vormen, zachte lijnen, eenvoudige materialen en unieke innovaties brengen de lampen van ANDlight kunst in het rijk van het leven.

PEBBLE

De Pebble-collectie bestaat uit doorschijnend handgeblazen glas en vloeiende lichtlichamen van verschillende groottes, waardoor vanuit elke hoek een unieke visuele look ontstaat.

De vorm van de Pebble-lamp is geïnspireerd op de rotsen in de natuur, de hangende lijnen strekken zich vrij uit en het licht straalt een zachte halo uit het glas uit, wat een kracht van ontspanning en comfort geeft.

De Pebble serie is een functionele lamp die dicht bij de natuur staat en vol houtsmaak.

VINE

Vine maakt gebruik van energiezuinige LED-lampen, die minder energie verbruiken maar gelijkmatig uitstralen, de lichtbron nauwkeurig maximaliseren en het grootste verlichtingsbereik voor de ruimte bieden.

De Vine-collectie is voorzien van verchroomde gebogen stalen buizen en mondgeblazen glas voor een modern en sfeervol gevoel.

De Vine-serie heeft een unieke elegante boog en een eenvoudige lamplichaamvorm, waardoor de ultieme mode-schoonheid wordt gecreëerd.